avlyssningslagen.se

09/08/2011

Bröstförstoring för livet

Filed under: Okategoriserade — @ 18:30 and tagged ,

Fundera en extra gång hur Du vill brösten skall kännas när du blir gammal – då kommer Du att bli mer nöjd med din bröstförstoring. Ett ingrepp kommer att ge resultat som du kommer att leva med i hela livet eller tills dess att du kommer att ta ut implantaten, byta ut dom göra annan form av förändring. Ingen bröstförstoring varar för evigt, det skal man ha klart för sig innan operation. Inte bara kommer det att bli ett ingrepp till – det kommer också tillkomma minst lika mycket pengar som du satsade första gången. Dina bröst är en del av dig för alltid och tillsammans kommer vi att ge dig de bästa förutsättningarna. Men räkna med att det kommer att kosta och inte vara helt okomplicerat åren framöver.


RSS feed for comments on this post.TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2019 avlyssningslagen.se   Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts.  Hosted by DG-W