avlyssningslagen.se

03/08/2011

När man tappar hår så kan man bli deprimerad

Filed under: Okategoriserade — @ 11:10 and tagged ,

När man inser att man verkligen tappar hår så är det viktigt att man inte drabbas av panik. Det finns mycket hjälp idag som kan både stoppa håravfallet och också maskiner och tekniker som gör att håret kan växa ut igen. Man måste i och för sig ge det lite tid, eftersom att allt hår inte bara växer ut på någon dag eller så. Men sådana tekniker är värda att testa, det kan betyda att man måste lägga ut en stor del pengar på det. Fast gillar man att ha hår på huvudet och inte vara fläckig, som man kan bli när man tappar håret, så borde pengarna vara värt det.


RSS feed for comments on this post.TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2019 avlyssningslagen.se   Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts.  Hosted by DG-W