avlyssningslagen.se

03/08/2011

Är man tunnhårig så kan man få hjälp

Filed under: Okategoriserade — @ 11:59 and tagged ,

Att vara tunnhårig är ingenting man går runt och skryter med, det är någonting man håller för sig själv och inte berättar för någon. För om man skulle berätta det för någon så öppnar man sig själv och är otroligt skör. Det är då lätt att bli sårad. Därför kan man istället försöka acceptera att man är tunnhårig, inte stanna där utan fortsätta och börja motverka det. Sluta upp med det dåliga som händer i ens liv och börja tänka positivt och sunt. På ett sådant sätt kan man få tillbaka både sitt liv, och sitt nya tjocka hår.


RSS feed for comments on this post.TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2019 avlyssningslagen.se   Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts.  Hosted by DG-W