avlyssningslagen.se

31/07/2011

Hudvård hjälper mot finnar

Filed under: Okategoriserade — @ 09:28 and tagged ,

Våra skönhetsideal idag är att man inte ska vara tjock, man ska ha en perfekt hud utan finnar och när man blir lite äldre så ska man ha en hy utan rynkor. Det är svåra ideal att klara av på egenhand eftersom att finnar och sådant är helt kroppens fel. Men det finns däremot hudvård som hjälper till att få bort finnar och smuts i huden. När man sedan blir lite äldre och får åldersnojor så kan man börja använda krämer som sägs ska få bort och motverka rynkor genom att släta ut huden, om det fungerar vet man inte.


RSS feed for comments on this post.TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2019 avlyssningslagen.se   Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts.  Hosted by DG-W