avlyssningslagen.se

22/07/2011

Kvinnor, män, och städning i hemmet

Filed under: Okategoriserade — @ 20:12 and tagged ,

Förr i tiden så var det kvinnorna som var hemma medan männen var ute och jobbade för att få in pengar till hushållet. Kvinnorna fick laga mat, städa huset, tvätta och passa barnen. Då kunde man bara drömma om att ha hemstäd som kunde hjälpa kvinnorna i hemmet med städningen så att det inte blev lika stressigt. Nu för tiden så är det inte lika uppdelat mellan män och kvinnor och därför får alla hjälpa till med städningen i hemmet. Sen finns det ju de familjer som inte har tid att städa utan hellre väljer att beställa hemstädning en eller två gånger i veckan. Det hjälper till otroligt mycket i en familj där man har städhjälp eftersom att man då får tid att göra andra saker än att städa, som att umgås med familjen.


RSS feed for comments on this post.TrackBack URI

Sorry, the comment form is closed at this time.

© 2018 avlyssningslagen.se   Provided by WPMU DEV -The WordPress Experts.  Hosted by DG-W